Vaargeul 186, 9732JX Groningen

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

116 m2

Omschrijving

Ruime bovenwoning verdeeld over drie woonlagen met drie ruime slaapkamers, een balkon en een dakterras in een fraaie groene woonomgeving.

De huidige bewoner heeft de woning in de afgelopen jaren keurig bewoond en gemoderniseerd. Zo is de woning zo goed als geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (gedeeltelijk zelfs Triple glas). Er is een fraaie keuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur en een nette badkamer met onder andere een inloopdouche, een badkamermeubel en een tweede toilet. Op de verdieping heeft de grootste slaapkamer tevens een walk-in-closet!

Door de eigen entree en de verdeling van het woonoppervlakte (116 m2) over drie woonlagen heb je niet het gevoel dat je in een appartement woont, maar ervaar je het meer als een volwaardige gezinswoning.

In de nabijheid zijn er een winkelcentrum, scholen, huisartsenpraktijk en een apotheek aanwezig. Ook op het gebied van recreatie is er volop keuze: zo is het recreatiegebied/sportcentrum Kardinge, het Zilvermeer en natuurgebied Noorddijk op korte afstand aanwezig. Het geheel is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid.

Kortom: een ideale woning volop mogelijkheden voor starters of een gezin, gelegen op een prima locatie!

Indeling begane grond:
trap naar entree op de 1e verdieping; entree/hal; half open keuken (ca. 9 m2) met nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; L-vormige woonkamer van circa 29 m2 met toegang tot een zonnig balkon op het westen; hal met toilet en trapopgang naar verdieping;

Indeling verdieping:
overloop; moderne badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en een 2e toilet; slaapkamer van circa 21 m2 met een walk-in-closet; slaapkamer van circa 13 m2 met wastafel;

Indeling tweede verdieping:
overloop; technische ruimte (witgoed aansluiting en c.v. ketel); toegang tot ruim dakterras van circa 16 m2; derde slaapkamer van circa 12 m².

Bijzonderheden:
- berging op de begane grond (6 m2)
- grotendeels kunststof kozijnen met HR++ glas (deels Triple)
- maandelijkse Vve bijdrage € 63,-
- ouderdomsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
28 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
354 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Aantal woonlagen
2
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
C

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail